Ey benim uğruna vebal aldığım Müebbetin bu bedeni yıkar mı söyle
Yazar
Mesaj Sayısı : 2875 Tecrübe Puani : 4634 Aldigi Tesekkürler : 15 Kayıt tarihi : 20/12/13
Konu: Ey benim uğruna vebal aldığım Müebbetin bu bedeni yıkar mı söyle Paz Mart 15, 2015 10:11 am
Ey benim uğruna vebal aldığım Müebbetin bu bedeni yıkar mı söyle Bir paslı ranzaya nikah kıydığım Taş duvarlar bir gün benden bıkar mı söyle
Üç beş sene senin için Birkaç infaz benim için Bu voltada bizim için Yeter mi söyle
Sırmabelik saçlarına güller taktığım Elin hala ellerimi tanır mı söyle Ağ göğsün üstüne başım koyup yattığım Bu haftada görüş günü gelir mi söyle
Üç beş sene senin için Birkaç infaz benim için Bu voltada bizim için Yeter mi söyle
Bir bardak demli çaya uyku sattığım Yarım cigaram sabahı eder mi söyle Boynuma hasretini ilme yaptığım Acep ölüm ayrılıktan beter mi söyle
Beni bilirsin yanlışsızım Hani beni tanırsın ya kuralsızım Ben ki senin için canımdan geçtim Ben ki namusuma pranga seçtim Ben ki bir laf için bir kefen biçtim Sana dünya ahiret nikah kıydım and içtim Bu müebbet bu müebbet senin için yeter mi yeter mi söyle...
Ahmet Yılmaz
Ey benim uğruna vebal aldığım Müebbetin bu bedeni yıkar mı söyle